'Eigen' strand: Les Bonnettes
Beste lezer,


Welkom op de website van appartement Hippone in het stadje Le Pradet aan de Côte d’Azur in Zuid-Frankrijk.
Hier vindt je nadere informatie en documentatie met betrekking tot allerlei zaken over dit appartement, Le Pradet, Toulon en de omliggende Côte d'Azur en Provence.
Met name is deze website bedoeld om geïnteresseerden/gasten/bezoekers/gebruikers nader te informeren.

Er is voor gekozen om veel gebruik te maken van visueel materiaal: (zelfgemaakte) foto’s, mappen, plattegronden, tekeningen.
Bijna al deze afbeeldingen hebben als eigenschappen:
1. Als je de muis erop zet zónder te klikken, dan krijg je een verklarende tekst
2. Als je met de muis erop klikt, krijg je de afbeelding uitvergroot.
In de teksten wordt ook zoveel mogelijk verwezen naar die mappen, plattegronden, tekeningen, enz.
In de teksten is – indien van nut - regelmatig achter een Hollands woord het equivalente Franse woord opgenomen, of omgekeerd.

Ongetwijfeld bevat deze website beschrijvingen die voor de ene persoon overbodig zijn, maar mogelijk voor de ander weer wél tot hulp dienen. Voorbeeld is de complete routebeschrijving: de een kent deze route ‘uit zijn hoofd’, terwijl de ander deze kan gebruiken omdat hij/zij deze route nog niet eerder zelf gereden heeft.
Lees/bestudeer daarom de hoofdstukken die je behulpzaam (kunnen) zijn en sla de rest over.

Gaandeweg evolueert deze website: begonnen om informatie te verstrekken rond appartement Hippone, gebruik ik deze website tevens als een soort van 'ode aan Frankrijk' door met name de cultuur-historische c.q. toeristische informatie uit te bouwen met foto's, teksten en anekdotes.

Dit is versie 3.7, aangepast aan het jaar 2022 ...
Versie 1 was een MS-Word document (op papier, zonder website), versie 2 was deze website in 2009 en versie 3 is gemaakt voor 2010 en daarna.
De wijzigingen/aanvullingen die in de versies 3.0 t/m 3.7 zijn gemaakt ten opzichte van de vorige versies zijn beschreven in dit document.
Ik stel het op prijs als je mij informeert over eventuele fouten, omissies, overbodige informatie, wijzigingsvoorstellen en – in het algemeen – je mening over deze website.

Na het ‘virtueel reizen’ (surfen) op deze website hoop ik dat je tot de beslissing komt om een aantal weken gebruik te maken van dit appartement.
Neem contact met me op en dan zullen we samen de details uitwerken.
Ik wens je een goede, veilige (virtuele/reële) reis en een aangenaam verblijf in Le Pradet en appartement Hippone met veel zon en een lekker vakantiegevoel.


Met vriendelijke groet,

Handtekening Hans Poppen
Hans A.M. Poppen Ga terug naar index
Le Pradet: wijngaarden in het achterland