Adres van het huis


 
Rue Charles de Foucauld
Résidence Hippone
Bâtiment 8, Entrée 1
Quartier Clos Meunier
83220 Le Pradet
France

Het 'eigen' strand Les Bonnettes   Woonkamer van appartement Hippone   Vooraanzicht appartement Hippone   Zijaanzicht Résidence Hippone   Het 'eigen' strand Les Bonnettes

Le Pradet ligt ten oosten van Toulon aan de Middellandse Zee, en Toulon ligt weer 50-60 km. ten oosten van Marseille, in het Franse departement Var. Vanuit Nederland geredeneerd is dit op de kaart van Europa recht naar beneden c.q. naar het zuiden, over de zgn. ‘Route du Soleil’ richting Marseille.

Le Pradet is een klein stadje van 11-12.000 inwoners met heel veel voorzieningen binnen een straal van slechts enkele kilometers afstand. Elke vrijdagochtend is er een gezellige Provençaalse markt in het centrum (ca. 3 min. lopen vanaf dit appartement). De afstand van Le Pradet naar het centrum van Toulon – een grote stad van ca. 250.000 inwoners, vergelijkbaar met bijv. Utrecht – is ca. 4-5 km.

Het appartement ligt in een rustige buurt van Le Pradet, op een afstand van een dikke 500 meter (15 min. lopen) van een van de mooie baaien van de Côte d’Azur. Hier kan je bijna altijd genieten van een onbewolkte diepblauwe lucht, met temperaturen die gemiddeld 7-10 graden Celsius hoger liggen dan in ons Nederland. De ‘strand’ en ‘zomervakantie’ mogelijkheden in en om Le Pradet zijn praktisch gezien ontelbaar.

Ga terug naar index